Zoeken rond postcode

Zoom zorg & coaching

7.5 / 10.0
(13 stemmen)
Professor de Moorplein 429
5037DP Tilburg
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@zoom-zorg.nl
13 3.7884615384615 7.5
Gemiddelde waardering uit 13 stemmen

Bedrijfsomschrijving

ZOOM zorg & coaching is een landelijk opererend netwerk van psychologen, coaches en andere zorgverleners. ZOOM voorziet in een breed behandelingsaanbod aan psychologische zorg, coaching en training voor kinderen & adolescenten, volwassenen, teams en professionals.

Onze coaches, psychologische zorgverleners en trainers zijn gespecialiseerd in het geven van behandeling, begeleiding en coaching op psychologisch en sociaal vlak. Of het nu gaat om vraagstukken op persoonlijk of professioneel gebied, ontwikkelingsdoelen of het verhelpen van psychische klachten, ZOOM zorg & coaching helpt u op duurzame wijze uw geluk, gezondheid en professionele succes te vergroten en psychische klachten te verminderen.

Psychologische zorg
Iedereen heeft in zijn leven wel eens momenten waarin er behoefte bestaat aan wat ondersteuning, zodat er op een goede manier kan worden omgegaan met de problemen die op ons pad komen. De psychologen van ZOOM zijn toegewijd in het verbeteren van uw welzijn op verschillende gebieden. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verschillende emotionele en psychologische problemen op een efficiënte manier. Bij ZOOM werken we met de meest recente inzichten, methoden en technieken uit de psychologie om allerlei soorten problematiek op te lossen. Hierbij handelen wij in lijn met de ethische beroepscodes van het NIP.

Bij ZOOM zorg & coaching staat kwaliteit voorop . Wij horen graag uw mening over de behandeling. Dat kan een suggestie zijn, of een compliment. Aangezien we streven naar verbetering en een constant hoog niveau, horen we ook graag van u wanneer u niet tevreden bent.

Vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering is in 2012 in vrijwel alle gevallen duurder! Zie onderstaand voorbeeld:

Stel, u heeft een basis zorgpakket bij uw zorgverzekeraar. In dit basispakket, zijn momenteel nog maar 5 zittingen bij een psycholoog gedekt, met een eigen bijdrage per zitting van €20,-. Daarnaast is er nog het standaard eigen risico dat in 2012 omhoog gaat naar €220,-.

Voor een universitair opgeleide psycholoog bij ZOOM , betaalt u slechts €45,- per consult *. Er worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht voor administratieve afhandeling/rapportage. Ter vergelijking: bij een psycholoog die door uw zorgverzekering (deels) wordt gedekt, betaald u gemiddeld €90,- per consult.

Om door een psycholoog van ZOOM zorg & coaching behandeld te worden, heeft u geen doorverwijzing nodig. U bepaalt zelf of u hulp nodig heeft.

Coaching
Onze coachingstrajecten zijn bedoeld voor mensen die zich optimaal willen ontwikkelen op verschillende gebieden. Als u een duidelijk beeld heeft van wat u wilt bereiken in uw werk en uw persoonlijke leven, maar u vind het moeilijk om deze doelen te verwezenlijken, dan kunnen onze coaches u verder helpen. Daarnaast kan het ook zijn dat u zoekende bent en niet goed weet welke richting of welk pad u in uw leven het beste kunt kiezen. Ook bij dit proces staan onze coaches u graag bij.

In onze coachingstrajecten werkt u samen met een van onze coaches aan ontwikkelingsvraagstukken op verschillende gebieden. Dit kan zijn op het gebied van keuzes in uw carière, het aanleren van effectieve communicatie- en leiderschapsvaardigheden, het aangaan en onderhouden van duurzame relaties en het identificeren van uw persoonlijke kracht. Kortom, vrijwel alle gebieden die eraan bijdragen dat uw leven zich ontwikkeld richting: meer geluk, gezondheid en professioneel succes.

Bij aanmelding voor een coachingstraject wordt er, door een van onze coaches, binnen 24 uur contact met u opgenomen. Dit geldt voor aanmeldingen op alle werkdagen, behalve vrijdag. Het eerste gesprek met deze coach van ZOOM dient om kennis met elkaar te maken. Het is immers belangrijk dat het klikt tussen de coach en u, aangezien er een vertrouwensband met elkaar wordt aangegaan. In dit gesprek wordt ook geïnventariseerd wat uw ontwikkelingsvraag is en/of wat uw klachten zijn en hoe deze zich verhouden tot uw verleden, heden en toekomst. Daarnaast wordt er, in overleg, besproken hoe de gewenste doelen kunnen worden bereikt. ZOOM werkt niet met een door ons vooraf vastgestelde standaard gespreksduur. Wij passen ons hierbij aan, aan uw wensen en behoeften. Zo hoeft een gesprek niet voortgezet of afgekapt te worden, als hier geen behoefte aan is.

Na het eerste gesprek, wordt uw gevoel bij de coach kort geïnventariseerd. Indien uw gevoel goed is, bespreekt u in een volgend gesprek samen, aan de hand van een coachingsvoorstel, hoe er het best met uw ontwikkelingsvragen kan worden omgegaan. Vervolgens werkt u samen in een voor u op maat gesneden coachingstraject aan een oplossing.

Bij ZOOM zorg & coaching staat kwaliteit voorop. Wij horen graag uw mening over de behandeling. Dat kan een suggestie zijn, of een compliment. Aangezien we streven naar verbetering en een constant hoog niveau, horen we ook graag van u wanneer u niet tevreden bent.

De kosten van een coachingstraject zijn afhankelijk van het ontwikkelingsvraagstuk en het aantal sessies
Kenmerken

Behandelingen:
Aandachttraining
Ademhalingsoefeningen
Adhd
Agressie
Angsten
Angststoornissen
Arbeidsgerelateerde problematiek
Assertiviteit
Assertiviteitstraining
Autisme
Burn-out
Communicatieproblemen
Concentratieproblemen
Depressie
Depressiviteit
Diagnostiek
Dwanggedachten
Dyslexie
Eetstoornis
Faalangst
Fobie
Frustraties
Gedragsproblemen
Gedragstherapie
Gedragsverandering
Hartkloppingen
Hyperventilatie
Intimiteit
Kenmerken:
Begeleiding
Coaching
Eerstelijnspsycholoog
Groepspsychotherapie
Groepstherapie
Intakegesprek
Jeugdpsycholoog
Persoonlijkheidsonderzoek
Psychodiagnostisch
Psycholoog
Reintegratiebegeleiding
Teamcoaching

Plaats een review

Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact