Zoeken rond postcode

Samen Anders: Relatietherapie en Gezinstherapie, coaching

9.1 / 10.0
(2 stemmen)
Laan van Meerdervoort 370
2463BB Den Haag
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0629454765
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtsamenanders@live.nl
2 4.5769230769231 2 9.1
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Relatietherapie en gezinstherapie ofwel Systeemtherapie is een goede behandelmethode als er samenhang is tussen de klachten/problemen en de wisselwerking tussen mensen. Het werkt inzichtelijk, steunend en verbindend.
Met anderen naar problemen en moeilijkheden kijken en tot verandering komen. Begrepen worden door anderen, zoals uw partner, kinderen, broers en zussen, vrienden en vriendinnen maar ook door school en werk. Er wordt gezocht naar wat en wie kan bijdragen tot het oplossen van de klachten en problemen. U krijgt meer grip op uw situatie door de wisselwerking te kunnen zien tussen u en de ander. Het geeft weer ruimte, vermindering van klachten, mogelijkheden tot verandering en gevoel van invloed en verbinding. Ook als u alleen wilt komen is systeemtherapie prima toepasbaar. Bij relatietherapie wordt de EFT methode gebruikt om de vastlopende patronen te erkennen en te behandelen. In de gezinstherapie met kinderen wordt gewerkt met een speelse vorm om de kinderen erbij te betrekken.
Bij traumatische gebeurtenissen kan er traumaverwerking plaatsvinden door EMDR, waarbij de ondersteunende rol van uw naasten niet uit het oog verloren wordt.
Als cliƫnt heeft u recht op een goede behandeling. Daarbij is de klik met de behandelaar van belang voor het slagen van de behandeling. Om invloed te hebben op uw eigen behandeling wordt het effect van de behandeling en de werkwijze van de behandelaar elke keer dat u komt bijgehouden om samen met u een optimaal resultaat van de behandeling na te streven.

Kenmerken

Behandelingen:
Angsten
Arbeidsgerelateerde problematiek
Assertiviteit
Burn-out
Communicatieproblemen
Concentratieproblemen
Depressie
EMDR
Frustraties
Gezinstherapie
Identiteit
Intimiteit
Levensfaseproblemen
Lusteloosheid
Machteloosheid
Minderwaardigheidsgevoelens
Nervositeit
Overspannenheid
Relatieproblemen
Relatietherapie
Rouwverwerking
Rusteloosheid
Slapeloosheid
Spanningsklachten
Stemmingsklachten
Studieproblemen
Traumaverwerking
EFT methode wordt gebruikt bij relatietherapie
Zingeving
Kenmerken:
Coaching
Conflictbemiddeling
Consultant
Counselling
Gezinstherapeut
Jeugdhulpverlening
Nvpa
Psychotherapie
Ptss
Relatietherapeut
Teamcoaching
systeemtheoretische psychotherapie

Reviews

Plaats een review
|
We hebben het weer goed met elkaar
Toen onze jongste steeds meer problemen gaf en mijn vrouw en ik hier steeds meer discussie over kregen zijn we bij Samen Anders terecht gekomen.Ons werd al gauw duidelijk, door de overzichtelijke tekeningen, dat het probleem niet alleen aan onze jongste lag. Het grote verdriet wat ons gezin heeft getroffen en niet weten hoe daar mee om te gaan (we deden of het er niet was)hebben we met elkaar kunnen delen. Mijn vrouw en ik zijn veel meer naar elkaar toe gegroeid en staan ook meer op een lijn. En onze jongste is een engeltje.... omdat hij weet waar hij aan toe is.
verbindend verhelderend inzichtelijk speelse werkvorm betrokken therapeut iedereen deed mee
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
We horen bij elkaar!
We hebben relatietherapie gevolgd bij Margot. We zijn erg blij dat zij met haar ervaring en vakkundigheid ons heeft geholpen om ons weer verbonden te voelen met elkaar. Haar transparantie en betrokkenheid gaven duidelijkheid,rust en ontspanning.
vakkundig betrokken transparant duidelijk betrouwbaar ervaren en heerlijke koffie
geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact