Zoeken rond postcode

U bevindt zich hier:    

Psycholoog Oss

9.1 / 10.0
(1 stem)
Lievekamplaan 14
5341GW Oss
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0412622077
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtadmin@osspsycholoog.nl
51.7648925.521607
1 4.59375 1 9.1
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Psycholoog Oss. Zit u met een probleem waar u zelf maar niet uit komt? Of voelt u zich de laatste tijd misschien minder gelukkig en tevreden, maar weet u niet precies hoe dit komt? Als jongvolwassene of volwassene kunt u met deze en andere hulpvragen bij ons terecht voor individuele en relationele (bijvoorbeeld liefdesrelatie, familierelatie of werkrelatie) therapie. Psychologenpraktijk Maasland in Oss is een eerstelijns psychologenpraktijk met een professionele en persoonlijke benadering en is in 2011 ontstaan uit een samenwerking van GZ-psychologen Karin van Hees en Sandra van Ballegooij.

Als een probleem of klacht niet zomaar over gaat..
Als mensen ergens last van hebben of met iets zitten, dan kunnen ze vaak terecht bij hun partner, familie of een goede vriend of vriendin. Op deze manier komen we er vaak zelf wel uit en voelen we ons na een tijdje weer beter. Soms gaat een probleem of gevoel echter niet zo eenvoudig weg en blijven we er in ons hoofd mee bezig. Het kan in zulke gevallen raadzaam zijn om de hulp in te roepen van een psycholoog. Daar is overigens niets raars aan, want alleen al in Nederland gaan er ieder jaar gaan vele tienduizenden mensen naar een psycholoog.

U kunt bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld last heeft van somberheid, problemen op het werk, problemen in relaties, angsten, spanningen, schuldgevoelens, lichamelijke klachten waarvoor geen medische oorzaak is gevonden, problemen in de opvoeding, problemen met ouder worden, te veel piekeren, onzekerheid, seksuele problemen, geen nee kunnen zeggen en niet genoeg voor uzelf kunnen opkomen of andere zaken waar u het moeilijk mee heeft.

Psychologische hulp bij Psycholoog Oss wordt vergoed
Tenminste 5 behandelingen worden vergoed door vanuit het basispakket van uw zorgverzekering, doordat wij beiden BIG-geregistreerd zijn en contracten hebben afgesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat er sinds 1 januari 2013 een wettelijke eigen bijdrage geldt van 20 euro per behandeling. Mocht u trouwens ook aanvullend verzekerd zijn, ontvangt u mogelijk nog veel meer vergoedingen.

U kunt spoedig terecht
U kunt op zeer korte termijn al bij Psycholoog Oss terecht voor een eerste afspraak, omdat wij het belangrijk vinden dat u snel geholpen kunt worden. Wanneer u nog vragen hebt over de hulp die wij u kunnen bieden of over uw specifieke klacht, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hopen spoedig iets van u te horen!

Kenmerken

Behandelingen:
Aandachttraining
Ademhalingsoefeningen
Adhd
Agressie
Angsten
Angststoornissen
Arbeidsgerelateerde problematiek
Assertiviteit
Autisme
Burn-out
Communicatieproblemen
Depressie
Depressiviteit
Dwanggedachten
Eetstoornis
EMDR
Faalangst
Frustraties
Gedragsproblemen
Gedragstherapie
Gedragsverandering
Hyperventilatie
Hypnotherapie
Identiteit
Intimiteit
Lichaamsbewustzijn
Machteloosheid
Meditatie
Minderwaardigheidsgevoelens
Mindfulnesstraining
Neerslachtigheid
Nervositeit
Obesitas
Overspannenheid
Partnerrelatietherapie
Prikkelbaarheid
Psychoanalyse
Reintegratie
Rouwverwerking
Kenmerken:
Begeleiding
Eerstelijnspsycholoog
Gezondheidszorgpsycholoog
GZ-psycholoog
Hypnotherapeut
Nvpa
Psycholoog
Therapeut

Reviews

Plaats een review
|
Zeer deskundige psychologen!
Sandra en Karin zijn ontzettend fijne en meelevende psychologen die hun vakbekwaamheid en uitgebreide ervaring zeer goed weten in te zetten!
Zeer vakbekwaam en deskundig Warme en persoonlijke benadering
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Ligthart Psychotherapie(7.8/10.0)0.5km
Oss - Torenstraat 4a
 
 
psychologenpraktijk van Raak(7.8/10.0)0.8km
Oss - Koornstraat 10-C
Eerstelijns psychologen praktijk. Behandeling van psychische klachten die binnen een kortdurend contact behandeld kunnen worden. Ik heb 22 jaar ervaring als Psycholoog binnen diverse GGZ en RIAGG instellingen. Ik kan gebruik maken van allerlei verschillende methode, technieken om klachten te...meer...
 
 
psychologiepraktijk Nicole Honneff(8.0/10.0)0.8km
Oss - Koornstraat 10
U zit ergens mee? Niets om u voor te schamen. Iedereen heeft wel eens een probleem. Maar wat als u er op eigen kracht niet uit komt? Dan wilt u vermoed ik snel terecht kunnen, uw verhaal bespreken met iemand die u begrijpt en die gepaste hulp kan bieden. Als eerstelijnspsycholoog streef ik ernaar...meer...
 
 
Psycholoog Oss(8.0/10.0)2.4km
Oss - Frankenweg 1
Mijn naam is Maartje Dijkhuizen. Psycholoog Oss is mijn praktijk. Graag wil ik je wat meer informatie geven over klachten die je kunt hebben, hoe ik werk en wie ik ben. Psycholoog Oss is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan...meer...
 
 
Psycholoog Oss(8.0/10.0)2.7km
Oss - Vossehol 16
Je bent welkom in mijn praktijk Psycholoog-Oss voor therapie, coaching en relatietherapie....meer...
 
 
Psychotherapeuten Groepspraktijk(7.6/10.0)3.6km
Heesch - Beukenlaan 12
 
 
Creative Top Reclameconcepten & Project-Realisatie(8.0/10.0)5.6km
Haren Gn - Laagstraat 30
 
 
Brainmed(8.0/10.0)7.1km
Oijen - Oijense Benedendijk 16
Brainmed is gespecialiseerd in Neurofeedback, QEEG en Referenced EEG in Apeldoorn, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Nijmegen, Oss, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. ...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergharen - Berlicum Nb - Boven-Leeuwen - Dreumel - Heesch - Hernen - Ravenstein - Rosmalen - Uden - Wijchen
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact