Zoeken rond postcode

Psychologenpraktijk van der Ploeg | aangesloten bij het NIP

Psychologenpraktijk van der Ploeg | aangesloten bij het NIP

9 / 10.0
(5 stemmen)
Tweede Tuinsingel 30
3112ES Schiedam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0104732033
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtadmin@psycholoogschiedam.nl
51.9162884.403943
5 4.5132743362832 5 9
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Psycholoog Schiedam | Psychologenpraktijk van Gé van der Ploeg te Schiedam, sinds 15 jaar aangesloten bij het NIP

Ziet u het even niet meer zitten? Bent u erg gestrest en gespannen zonder of met een duidelijke oorzaak? En komt u er zelf niet meer helemaal uit? Of wilt u gewoonweg hulp, advies en begeleiding? In elk van deze gevallen bent u bij mij aan het juiste adres, want als ervaren en gediplomeerd psycholoog help ik u namelijk graag weer op weg. In mijn centraal gelegen psychologenpraktijk in Schiedam kunt u op korte termijn terecht, werken we resultaatgericht, maar nemen we ook de tijd om u te leren kennen en uw probleem te begrijpen. Omdat ik als psycholoog BIG-geregistreerd ben, ontvangt u bovendien eerder vergoedingen.

Heeft u een dringende vraag, klacht of probleem?
Welkom op mijn website, ik ben Gé van der Ploeg, gecertificeerd NIP psycholoog voor Schiedam en omgeving. In mijn praktijk in Schiedam heb ik reeds veel verschillende mensen geholpen met hun klachten en problemen. U bent waarschijnlijk op deze website omdat u ook dringende klacht of een dringend probleem heeft waar u graag over wilt praten. Wat ik u als eerste hier wil vertellen is dat u absoluut niet hoeft te schamen voor uw klachten en uw problemen. Iedereen ervaart in zijn of haar leven bepaalde klachten en problemen en het plegen van een bezoek aan een psycholoog is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Geen enkel probleem is vaag, vreemd of raar
In mijn psychologenpraktijk in Schiedam behandel ik van jong tot oud, relatieproblemen, angstklachten, paniekaanvallen, stressklachten, traumaverwerkingen en nog veel meer. Heeft u een van deze klachten schroom dan alstublieft niet om contact met mij op te nemen. Al deze klachten zijn namelijk zeer goed behandelbaar en met de juiste therapie kan er meer bereikt worden dan u nu waarschijnlijk denkt.

Snel aan de slag
Mijn praktijk heeft korte wachttijden waardoor u meestal binnen 14 dagen aan de slag kunt. Ik vind het als psycholoog erg belangrijk dat wanneer u uw klacht herkent en hiermee geholpen wilt worden, dat u dan ook direct aan de slag kan. Het is namelijk erg vervelend wanneer u langere tijd dan nodig met uw klacht blijft rondlopen, terwijl er een oplossing voor bestaat. Wanneer u graag een goede indruk wilt krijgen van mijn psychologenpraktijk en van mijn behandelsessies, dan kunt u terecht op de pagina met cliëntervaringen.

Tarieven en vergoedingen psychologenpraktijk Gé van der Ploeg Schiedam
Behandeltarief en vergoeding
Ik heb contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, waarin de tarieven onderling wat afwijken. Als cliënt krijgt u standaard 5 sessies bijna geheel vergoed vanuit het basis pakket. Hierbij geldt sinds 1 januari 2012 enkel een eigen bijdrage van €20,00.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden vervolgsessies in de aanvullende verzekering. Als u aanvullend verzekerd bent lees dan uw polisvoorwaarden erop na wat betreft hoe vaak en wat de vergoeding is voor hulp door een GZ psycholoog. Vaak wil ook het bedrijf waar u werkt een bijdrage leveren aan de kosten voor psychologische hulp. Mijn facturen worden meestal direct gestuurd naar de zorgverzekeraars via Fa-med.

Ik hoop van u te horen.

Met hartelijke groet,

Gé van der Ploeg (NIP psycholoog)
Psychologenpraktijk van der Ploeg te Schiedam

Kenmerken

Behandelingen:
Agressie
Angsten
Angststoornissen
Assertiviteit
Communicatieproblemen
Depressie
Depressiviteit
EMDR
Hyperactiviteit
Hypnotherapie
Reintegratie
Relatietherapie
Rouwverwerking
Spanningsklachten
Stressklachten
Stresstherapie
Therapie
Kenmerken:
Consultant
Eerstelijnspsycholoog
Gestalttherapeut
Gezinstherapeut
Groepspsychotherapie
Groepstherapie
Intakegesprek
Ontwikkelingspsychologie
Praktijk
Psychodiagnostiek
Psycholoog
Psychotherapie
Relatietherapeut
Therapeut

Reviews

Plaats een review
|
ZEER BEKWAAM
Hallo ,ik wil deze psycholoog van harte aanbevelen als u gedragsgestoorde kinderen heeft ,traumatiek heeft opgelopen of oud zeer los weer leren laten.Ook voor moeders die autisme moeten verwerken als de kinderen volwassen zijn en er problemen zijn relationeel of afwijzing.Ik val zelf onder angststoornis /PTSS en kwam om sterker te worden ,meer balans te krijgen maar ook om verdriet nog te verwerken en medicatie af te bouwen
Zeer goed in afstemmen ,weten wat je bedoelt ,wat je denkt en waardoor je dat doet.Zeer goed doorgrondingsvermogen en rijkt royaal aan als je echt wil groeien !Zeer betrokken in t gesprek ,aandacht erbij en laat je ook zelf vooral bepalen waar je t over wil hebben en springt er op in. Deskundigheid zeer duidelijk aanwezig ! Huiselijke sfeer geeft open gevoel ,nog net niet wat lekkers met koffie ,maar dus wel zo prettig!
zijn er niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekende therapie
Praktijk van der Ploeg biedt zeer uitstekende behandelingen en een zeer breed behandelaanbod!
Waardering:
5.0 10.0
|
Deskundige en professionele behandelingen
Ik wil hier graag een aanbeveling doen voor de heer van der Ploeg. Naar mijn weten is hij van al mijn collega psychologen de psycholoog met de meeste ervaring en met de grootste deskundigheid.
Deskundigheid Breed opgeleid heel veel ervaring
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer fijne psycholoog
Zeer ervaren en een zeer praktische manier van werken!
Waardering:
5.0 10.0
|
Ervaren psycholoog
Ge van der Ploeg is een zeer ervaren psycholoog met ervaring op bijna elk klachtgebied. Dit maakt de heer van de Ploeg tot een zeer effectieve psycholoog die zijn clienten binnen een aantal behandelingen weer goed op weg kan helpen.
effectiviteit en vakkundigheid
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kees de Boer, psycholoog, Relatietherapie Rotterdam(6.8/10.0)0.5km
Schiedam - Brandewijnpad 13
Laat de liefde weer leven Is er iets mis met jullie liefdesrelatie, dan is het goed om snel in actie komen. Doe er iets aan, de mogelijkheden zijn er! Hoe mooi zou het zijn als de liefde tussen jullie beiden weer volop leeft. Als de passie terug is, en vooral het vertrouwen en de emotionele...meer...
 
 
Kees van der Stel Coaching(7.8/10.0)0.5km
Schiedam - Griffioenstraat 27
 
 
Psycholoog Schiedam(7.4/10.0)0.7km
Schiedam - Stationsplein 1
Mijn naam is Sophie Destekamp, graag wil ik je wegwijs maken in mijn praktijk. In de verschillende klachtprofielen die je kunt hebben, hoe ik werk en ook wie ik ben. Ik werk niet vanuit vaste schema’s of protocollen. Ik wil je begrijpen: wat is je probleem, hoe is het ontstaan, wat heeft ertoe...meer...
 
 
Elica Coaching & Counselling Praktijk(8.0/10.0)1km
Schiedam - Ko Suurhofflaan 23
 
 
Praktijk Voor Psychotherapie en Gezondheidpsychologie(7.6/10.0)2.5km
Schiedam - Weide 19
 
 
Psychologenpraktijk Balans(6.8/10.0)2.9km
Schiedam - Tornefors 3
Psychologische hulpverlening basis GGZ aan volwassenen en ouderen. Neuropsychologische diagnostiek. BIG geregistreerd GZ-psycholoog. Openingstijden: ma, di, do 09.00-17.00 uur; woe 18.00-21.00 uur....meer...
 
 
Trauma en Zingeving(8.0/10.0)3.3km
Rotterdam - Achterhaven 39
 
 
Praktijk Voor Psychotherapie(8.0/10.0)3.4km
Rotterdam - Mathenesserlaan 359b
 
 

Plaatsen in de buurt

Barendrecht - Berkel En Rodenrijs - Delfgauw - Hoogvliet Rotterdam - Oud Beijerland - Pernis Rotterdam - Rhoon - Rotterdam - Spijkenisse - Vlaardingen
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact