Zoeken rond postcode

Praktijk voor Psychosociale Therapie** Relatietherapie ** Family Mediation

Praktijk voor Psychosociale Therapie** Relatietherapie ** Family Mediation

8 / 10.0
(3 stemmen)
Daggeldersweg 9
3449JD Woerden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0348420568
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtveruswoerden@hotmail.com
52.0836894.856501
3 4.008064516129 3 8
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Praktijk Therapeut Woerden

Psychosociale Therapie** Relatietherapie ** Family Mediation te Woerden

In mijn praktijk kunnen clienten terecht met de volgende hulpvragen:

*Persoonlijke groei en ontwikkeling. Je loopt telkens weer tegen dezelfde belemmeringen aan en wilt hier iets aan veranderen. Dit kan zijn in de relatie met je partner, op het werk of op school. Je voelt je vaak onbegrepen en er moet nu eens iets gaan veranderen. We bekijken samen je hulpvraag en maken een plan van aanpak.

* Burnout begeleiding, speciaal op maat gemaakt traject

*Relatieproblemen. Je wilt werken aan verbetering van de communicatie tussen jouw en je partner. Ik bekijk samen met jullie hoe jullie ruzies ontstaan, wat er mis gaat in jullie communicatie en wat zit er aan emotie onder die ruzies? Waar gaat het echt om? Wat missen jullie bijelkaar ? In de therapie leer je om van verwijt naar wens te komen.

*Scheidingsbegeleiding. Je wilt graag op een goeie manier uitelkaar gaan. Zeker als er kinderen zijn is het belangrijk om dit moeilijke proces onder begeleiding te doen. Met behulp van mediationtechnieken Mediation kan je hierbij helpen.

*Problemen met de omgangsregeling. Het lukt moeilijk om op een goeie manier afspraken met elkaar te maken. Telkens onstaan er weer problemen. Communicatieherstel en het opstellen van een goed ouderschapsplan behoort tot de mogelijkheden.

Herken je je in een van deze problemen of hulpvragen? Of heb je een andere hulpvraag?

Bel mij dan even tel. 0348-420568 voor een intake gesprek.

Tot ziens!

Afspraak maken

Kenmerken

Behandelingen:
Angsten
Assertiviteit
Communicatieproblemen
Faalangst
Gedragsverandering
Gezinstherapie
Identiteit
Intimiteit
Levensfaseproblemen
Machteloosheid
Minderwaardigheidsgevoelens
Overspannenheid
Partnerrelatietherapie
Prikkelbaarheid
Relatieproblemen
Relatietherapie
Rouwverwerking
Rusteloosheid
Slapeloosheid
Stresscounseling
Stressklachten
Therapie
Vermoeidheidsklachten
Persoonlijke groei en ontwikkeling
Burnout en stress begeleiding
Relatietherapie
Scheidingsbegeleiding
Kenmerken:
Begeleiding
Conflictbemiddeling
Counselling
Gezinstherapeut
Intakegesprek
Mediation
Relatietherapeut
Therapeut

Reviews

Plaats een review
|
Opkomen voor jezelf
In het verleden ben ik al bij diverse therapeuten geweest, hoofdzakelijk voor het gedrag van anderen om mij heen en ik had geen hoge pet op van deze therapeuten: veel blabla en geen resultaten! Tot ik via een hele goede vriendin bij Tjoekie terecht kwam: eindelijk iemand waar je wat aan hebt en hoe! Tjoekie is een uitermate warme persoon die oprecht met je meeleeft en dwars door je heen kan kijken; ook al wil je iets liever niet vertellen, zij ziet het! Zij luistert naar je verhaal, analyseert het en geeft je inzicht in hetgeen er speelt. Zo heb ik geleerd meer voor mezelf op te komen en grenzen te stellen. Ik heb geleerd mijn boosheid te verwerken en om te zetten in positieve gedachtes en weer vooruit te willen in plaats van in het verleden te blijven hangen. Had ik Tjoekie eerder ontmoet, dan ben ik er van overtuigd dat ons dat veel ellende had kunnen besparen. Ik herken nu ook veel probleemsituaties in mijn omgeving en zeg dan ook altijd: ga hulp zoeken voor het te laat is. In ieder geval zal ik Tjoekie dan ook aan iedereen van harte aanbevelen omdat zij echt goud waard is! Tjoekie bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt en nog steeds doet!
Zeer ervaren, warme, kundige persoon
Niet!
Waardering:
5.0 10.0
|
Tjoekie is voor mij goud waard
Na een hele vervelende gebeurtenis was ik toe aan hulp. Ik kwam als een zeer onzeker vogeltje bij Tjoekie binnen. Tjoekie heeft mij inzicht gegeven wat er gebeurd is en met wat soort mensen ik te maken heb gehad. Tjoekie heeft mij mijn zelfvertrouwen weer teruggeven en veel oud zeer wat er bij mij binnen zat is los gekomen/aan het komen. Dat geeft mij een zeer opgelucht gevoel en daardoor ben ik sterk aan het worden en voel ik mij een gelukkig mens. Zij heeft mij weer het vertrouwen gegeven dat ik een goed mens ben en dat ik zeker de moeite waard ben. Ik ben me bewust van zaken in het leven en ik heb geleerd mijn eigen normen en waarden te bepalen. Ik had al 10 jaar eerder naar Tjoekie moeten gaan, want wat zij voor positieve dingen bij mij heeft gedaan is met geen pen te beschrijven. Tjoekie is een geweldig, eerlijk en warm mens waar je meteen vertrouwen in hebt. Haar aanpak is zeer professioneel en werkt ook echt. Ze voorspelt situaties en deze komen ook uit. Ik ben blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en bij haar in therapie ben gegaan, zij is goud waard voor mij.
Een zeer kundige vrouw.
Waardering:
5.0 10.0
|
Uit survivalstand gehaald en nu bewust ZIJN!
Een afspraak maken met een psychologe,omdat ik echt geen licht meer zag aan het einde van de tunnel, was de eerste overwinning op mezelf. Tjoekie heeft me laten zien en voelen, dat ik er zijn mag. Dat er heel veel vanbinnen vast zat is los aan het komen. Hetgeen niet van mij is, ben ik langzaam aan het geven aan diegene bij wie het hoort. Dat lucht op, ik voel me lichter en ik ontdek een heel puur mens in mezelf. Niet meer overleven maar bewust leven. Het voelt langzaam als wedergeboorte en ik mag nu bepalen welke normen en waarden ik ga hanteren, het is van mij. Door Tjoekie ben ik gaan inzien dat het leven veel meer in petto heeft. En dit allemaal in een prettige vorm van sessies, die niet in 55 minuten klaar moeten zijn! Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, haar te bellen. Ze is een warm, toegankelijk, begripvol en voor mij goede psychologe.
geen sessies van een uur stipt gevoelsmens luistert echt!
geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

de Branding(7.8/10.0)0.5km
Woerden - Barkas 15
 
 
PPH Praktijk voor Psychotherapie & Hypnotherapie(7.6/10.0)1.3km
Woerden - Polderbaan 24
 
 
Link Praktijk Voor Psychotherapie(7.6/10.0)1.7km
Zegveld - Hoofdweg 150
 
 
Pieters Consult(7.8/10.0)1.8km
Woerden - Rubensstraat 52 A
GZ-psycholoog. Geen wachtlijst. Snel en efficiƫnt. Standaard behandeling (5 consulten) 450 EURO. Gedeeltelijke vergoeding door ziektekostenverzekeraar (basisverzekering). Sessie met paard(en): 125 EURO. ...meer...
 
 
Praktijk Voor Psychotherapie(7.2/10.0)1.8km
Woerden - Kruittorenweg 38
 
 
Context Counseling(7.8/10.0)1.9km
Woerden - Julianastraat 16
 
 
ADD Coaching2km
Woerden - Havenstraat 6
ADD of Attention Deficit Disorder is een genetisch bepaalde concentratiestoornis, ook wel aandachtstekortstoornis of het overwegend onoplettend type genoemd. Doordat ADD de stille versie is van ADHD, wordt de stoornis vaak laat ontdekt. Vaak pas bij volwassenen. Dat is jammer, want wanneer je ADD...meer...
 
 
IUNCTI(8.2/10.0)2.8km
Woerden - Stationsplein-Noord 312
GZ psycholoog, systeemtherapeut, EMDR practitioner, psychotraumatherapeut en IPT supervisor. Ik behandel zowel individuele volwassenen als echtparen. Ik heb geen wachtlijst. Zie mijn website voor meer details www.iuncti.nl. ...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Boskoop - De Meern - Gouda - Gouderak - Kockengen - Maarssen - Mijdrecht - Montfoort - Nieuwkoop - Zegveld
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact