Zoeken rond postcode

Praktijk De Vitale Mens

Praktijk De Vitale Mens

8.1 / 10.0
(4 stemmen)
Bergse Linker Rottekade 317
3056LK Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0102360981
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@devitalemens.nl
51.9561574.519033
4 4.063829787234 9 8.1
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Praktijk De Vitale Mens in Rotterdam Hillegersberg biedt individuele Gestalt psychotherapie, stresscouncelling, stress- en burn-out therapie, depressie therapie en relatietherapie.

Ik ben een ervaren, universitair geschoolde Gestalt Psychotherapeut (6 jaar opleiding), lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalt therapeuten (NBGT) en volg jaarlijks bij- en nascholing op mijn vakgebied.

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Er is een mogelijkheid om in de avonduren af te spreken, indien gewenst.

Zie voor overige informatie de website: www.praktijk-devitalemens.nl

Kenmerken

Behandelingen:
Aandachttraining
Ademhalingsoefeningen
Agressie
Assertiviteit
Burn-out
Depressie
Depressiviteit
Frustraties
Gezinstherapie
Hartkloppingen
Identiteit
Intimiteit
Machteloosheid
Overspannenheid
Partnerrelatietherapie
Relatieproblemen
Relatietherapie
Rouwverwerking
Spanningsklachten
Stresscounseling
Stressklachten
Therapie
Trauma
Zingeving
Kenmerken:
Beroepsvereniging
Gestalttherapeut
Praktijk
Psychotherapie
Relatietherapeut

Reviews

Plaats een review
|
Ik ben gelukkiger en krachtiger mens geworden
Al bij het binnenlopen van de praktijk wist ik dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Hele mooie serene ruimte in de wijk Terbregge aan de Rotte. Annette is echt een vakvrouw. Ik had direct een klik met haar. De rust die ze uitstraalt en vertrouwen dat ze mij heeft gegeven, hebben er voor gezorgd dat ik me heel prettig voelde en daardoor naar mezelf op zoek durfde te gaan. Door het toepassen van meerdere technieken durfde ik uit mijn comfortzone te stappen en kwam ik achter gevoelens en gedrag waar ik me helemaal niet bewust van was. Ik ben nog dezelfde persoon, maar sta weer vol positiviteit en met kracht in het leven.
De rust en professionaliteit van Annette. Ze verstaat haar vak heel goed en weet direct een vertrouwde sfeer te creëren. Wat ik ook knap vond is dat ze niks hoefde op te schrijven en de volgende afspraak nog precies wist welke onderwerpen we besproken besproken hadden. Ze past haar therapie echt aan op de persoon en de situatie.
Geen minpunten te benoemen
Waardering:
5.0 10.0
|
Inzichten, rust en oplossingen gevonden bij Praktijk de vitale mens
Na jarenlang last te hebben gehad van angsten, eindelijk terecht gekomen bij Annette. Vanaf het eerste moment dat ik bij haar binnen stapte wist ik dat ik goed zat, allereerst is haar praktijkruimte heel erg aangenaam en ten tweede straalt Annette een rust en warmte uit die mij gelijk op mijn gemak liet voelen. Ik besloot ter plekke om mezelf helemaal bloot te geven, wat ik eigenlijk nooit eerder had gedaan. Met als resultaat -na een aantal sessies- dat mijn angsten weg zijn en ik me beter voel dan ik in eerste instantie had durven hopen
Rust, je op je gemak laten voelen, creëert inzichten, houdt overzicht
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Inzicht gegeven en rust
Na een periode van bijna 4 jaar met verliezen te maken hebben gehad en zorg om moeder was er niet veel ruimte voor rouwverwerking, daarnaast was er verlatingsangst en het feit hebben van geen kinderen werd geprojecteerd op een directe collega. Bij elkaar heel veel emotie en verdriet. Annette Gieszen heeft met haar rustige uitstraling en veel begrip mij de tools gegeven om alles langzaam een plaats te geven en me in zekere zin weerbaar te maken. Het gaat me zeker beter af alhoewel er soms nog situaties zijn die emotioneel voor me zijn.
Rust en begrip en een warm gevoel misschien is dit gegeven al 80% van de hulp die ik verwachtte.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen succes
Na alle mooie berichten vol goede moed naar "de vitale mens" gestapt. Helaas leverde het na een aantal seassies geen enkel resultaat op. Volg inmiddels een andere behandeling die gelukkig wel succesvol is.
Mevr. Giessen is heel vriendelijk en neemt tijd voor je.
Ik miste een zekere mate van deskundigheid.
Waardering:
2.0 4.0
|
Eindelijk de juiste hulp
Na vele slechte ervaringen met verschillende psychologen had ik er geen vertrouwen meer in dat ik me ooit weer goed zou gaan voelen. Via een vriendin die hele goede ervaringen met Annette heeft ben ik bij haar terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik me zo op mijn gemak bij haar. Annette zorgt ervoor dat je ziet waar je problemen vandaan komen en hoe je deze kunt aanpakken. Ze laat je inzien dat bepaalde dingen die voor jou heel vanzelfsprekend zijn dat eigenlijk helemaal niet zijn. Dankzij Annette kan ik op een positieve manier verder met mijn leven.
De rust die Annette uitstraalt.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
De steun die je zoekt
Anette heeft mij veel steun kunnen geven. Ik voelde me vanaf de eerste sessie op mijn gemak, wat ontzettend belangrijk is in zo'n situatie. Door middel van onderzoekende gesprekken heb ik veel van mezelf weten te ontdekken, waardoor ik meteen veranderingen in mijn persoonlijke en zakelijk leven kon aanbrengen. Dit dankzij haar sturende vragen en het vertrouwen die zij schept.
Kalmte. Anette weet hoe ze een rustige omgeving moet creeeren. Ze stelt vragen die inzicht geven en heeft een gevoel voor humor.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Een luisterend oor
Ik heb heel veel steun gehad bij De Vitale Mens. Ik voelde me er erg op mijn gemak en heb er goeie tips gekregen om weer verder te kunnen . Ik ben blij dat ik de stap heb genomen hulp te vragen . Ik zat behoorlijk in de put omdat het niet goed ging met dierbare om me heen waardoor ik mezelf uit het oog verloor en mezelf kwijt ben geraakt. Dankzij de hulp bij De Vitale Mens heb ik mezelf weer teruggevonden en weet ik hoe ik in het vervolg met dit soort situaties om kan gaan.
Warm gevoel, ik voelde me erg op mijn gemak en gehoord in mijn hulpvraag. Er hing een rust, ook zeker in de manier van gesprekken en benadering die mij ook rustiger maakte.
De kosten zijn best prijzig maar je krijgt er wel uitstekende hulp voor en sommige zorgverzekeraars vergoeden het.
Waardering:
4.0 8.0
|
Praktijk De Vitale Mens (Annette Gieszen)
Ik heb de sessies als zeer professioneel ervaren. Annette kan goed levellen waardoor het gesprek gaande blijft. Ze geeft een vertrouwd gevoel waardoor ik mn hart en gedachten bleef blootgeven. Ze weet te sturen zonder veroordelend over te komen waardoor ze snel tot de wortel van het probleem weet door te dringen.
De rust welke ze uitstraalt. Het levellen waardoor ze in je eigen 'taal' kan communiceren. Bewaken van overzicht waardoor je op het juiste pad blijft in de zoektocht naar je problemen en oplossingen.
Mijn eerste echte sessies in een praktijk derhalve geen kunnen ontdekken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Vakvrouw
Heel breed in haar vakgebied. Veel ervaringen op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.
Straalt rust uit en weet echt door te dringen tot de kern van de blokkades en problemen. Is bijzonder oplossingsgericht.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Dr. M.J. van Trommel(7.6/10.0)1km
Rotterdam - Terbregselaan 18
 
 
Relatietherapie Rotterdam(8.0/10.0)1.1km
Rotterdam - Rinus Terlouwstraat 4
Bij Relatietherapie Rotterdam kun je terecht voor relatietherapie, relatieadvies, relatiecoaching en huwelijkstherapie. ...meer...
 
 
anita eleveld psychotherapeut(7.8/10.0)1.7km
Rotterdam - Bergse Dorpsstraat 5
 
 
Weerbaarheidspraktijk(8.2/10.0)2km
Rotterdam - Adriaen van der Doeslaan 17
 
 
DEVOTAS Rotterdam(8.0/10.0)2km
Rotterdam - Jacob van Akenstraat 82
Een ieder heeft in zijn of haar leven wel eens last van angsten, spanningen, onzekerheden en/of problemen, in een privé - of werksituatie. Meestal lossen deze problemen gewoonlijk op door er met familie, vrienden of kennissen over te praten. Soms is dat niet voldoende; U zou dan, al of niet in...meer...
 
 
Psycholoog Rotterdam (8.0/10.0)2km
Rotterdam - Jacob van Akenstraat 82
Psychologische hulpverlening kunnen wij bieden aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en bedrijven. Kortdurende therapie gegeven door een team van psychologen, orthopedagogen en lifecoaches, welke beschikken over een brede kennis en ervaring en u terzijde kunnen staan bij diverse vraagstukken. Wist u...meer...
 
 
Kinderpsycholoog Rotterdam(8.0/10.0)2km
Rotterdam - Jacob van Akenstraat 82
Soms lopen we, als ouders en/of school, tegen probleempjes of vraagstukken aan en zouden we graag over inzichten, tips en trucs beschikken om kinderen te helpen in hun dagelijks functioneren. Graag ontvangen wij u, als ouders, op een eerste gesprek, waarin we samen een inventarisatie van de...meer...
 
 
Relatietherapie Rotterdam(7.8/10.0)2km
Rotterdam - Jacob van Akenstraat 82
RELATIETHERAPIE, HUWELIJKSTHERAPIE Vaak is de start van een relatie heel voorspoedig en vol van energie. Echter voor het behouden van een goede relatie is vaak meer nodig dan verliefdheid alleen. De wereld om ons heen verandert; In ons dagelijks leven kunnen we geconfronteerd worden met ziekte,...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Barendrecht - Bergschenhoek - Berkel En Rodenrijs - Capelle Aan Den Ijssel - Delfgauw - Krimpen Aan Den Ijssel - Ouderkerk Aan Den Ijssel - Pijnacker - Schiedam - Zoetermeer
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact