Zoeken rond postcode

J. Martens psychiater

8.2 / 10.0
(5 stemmen)
Sint Servaasklooster 36
6211TE Maastricht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0433261281
50.8480145.686816
5 4.1374045801527 5 8.2
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Vakkundig
36 jaar gediagnosticeerd met borderline en manisch depressiviteit. Jo Martens herkende al in de afspraak de juiste diagnose en naar een tweede (spoed-)afspraak onderzoek gedaan en juiste medicatie voorgeschreven. Jo Martens heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk een kan leven!
Hij geeft positieve bekrachtiging en ik durf alles te bespreken met hem. Hij is eerlijk en stelt de juiste vragen zonder te oordelen, die mij aan het denken zetten. Hij is een mensen-mens en dat betekent dat hij vindt dat iedere persoon zijn eigen persoonlijkheid heeft en die ook mag/moet hebben. Hij werkt niet volgens het boekje maar levert maatwerk. Samen wordt gezocht naar een oplossing! Hij is altijd telefonisch bereikbaar en werkt ook in de avonduren.
Als cliënt moet je klaar zijn om aan jezelf te werken en tegen de waarheid kunnen...want Jo Martens is altijd eerlijk en dat kan soms confronterend zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
blij dat ik deze arts heb gevonden
Dr. Martens is een arts van goud. Hij heeft maar een half woord nodig en begrijpt je verhaal. Hij stelt je enorm op je gemak en geeft rust in je hoofd. Ondanks dat mijn PTSS nog steeds duidelijk aanwezig is van mijn tijd in Libanon, is het zeer duidelijk dat na een sessie bik Dr. Martens ik altijd een paar dagen een stuk rust over en in mij voel. Geweldig. Dr. Martens straalt een heerlijke rust uit en geeft je een goed gevoel over je zelf. Hij heeft een enorm open oor. Een echte aanrader. Een arts van goud die er nog maar weinig zijn.
Rust, open oor, geweldige adviezen, en vooral een mens.
Nog geen gevonden
Waardering:
5.0 10.0
|
beoordeling
de heer Mrtens is een prima psychiater die niet oordeelt, ik voel me bij hem op mijn gemak.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede psychiater
Sinds een aantal jaren ben ik in behandeling bij Dr. Martens en ik kan er vrij vertellen zonder veroordeeld te worden. Mijn situatie is dusdanig dat ''stabiel houden'' al een behoorlijke kunst is. Ik durf te stellen dat de kans groot was dat ik er zonder Dr. Martens niet meer geweest zou zijn.
Dr. Martens vind niks gek of vreemd. Ook beseft hij dat je niet te snel met medicijnen/opnames en etiketjes moet strooien. Hij wil echt het beste voor de cliënt zonder je aan het lijntje te houden. Maar je voelt je er vooral mens, geen cliënt.
Boven de praktijk wonen studenten. Zo heel soms kan dat wat druk zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima psychiater
Tot op heden heb ik goede ervaringen met de heer Martens als psychiater. Gezien mijn geschiedenis ben ik wat huiverig betreft psychiaters, maar hij ziet mij eerst als mens daarna als 'client'. Er is een wederzijds vertrouwen in het contact, wat maakt dat ik de regie kan behouden binnen mijn 'behandel' traject. Deze ruimte is ruimschoots aanwezig.
- Uitgangspunt is dat ik éérst Mens ben en daarna client. - Samen naar oplossingen kijken (medicamenten of dergelijk) - Wederzijds vertrouwen
Lastig betreft parkeren met auto. (ligt namelijk in het stadscentrum)
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Beckers Psychiatrie(7.6/10.0)0km
Maastricht - Sint Servaasklooster 36
 
 
Edt Maastricht(8.0/10.0)0.4km
Maastricht - Capucijnenstraat 92
 
 
Psychotherapiepraktijk Maastricht(7.8/10.0)0.5km
Maastricht - Cortenstraat 5
 
 
HSK Maastricht(7.6/10.0)0.5km
Maastricht - Markt 27
 
 
Scenario Consult(8.0/10.0)1.1km
Maastricht - Wilhelminasingel 64
Discrete en kwalitatieve hoogwaardige psychotherapie. Uitsluitend voor zelfbetalenden klanten. ...meer...
 
 
Psychologiepraktijk Marly Senden(8.0/10.0)1.1km
Maastricht - Mergelweg 47
Psychologische behandeling en relatietherapie Coaching...meer...
 
 
Psychologenpraktijk PRIMA(7.2/10.0)1.1km
Maastricht - Wilhelminasingel 114
 
 
Fair Treatment(8.0/10.0)1.3km
Maastricht - Athoslaan 59
Hét adres voor begeleiding, training en therapie, bij het ontwikkelen van nieuw gedrag, werken aan zelfinzicht, opruimen van psychische problemen en vergroten balans in emotionele disbalans. Voor bedrijven ligt de focus op samenwerking, teamfunctioneren, relaties en autonomie. Voor professionals...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Beek Lb - Bunde - Epen - Geleen - Gronsveld - Hoensbroek - Limbricht - Merkelbeek - Sittard - Voerendaal
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact