Zoeken rond postcode

Hersencentrum, locatie Alkmaar

7.8 / 10.0
(1 stem)
Kennemerstraatweg 81
1814GD Alkmaar
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0725201489
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hersencentrum.nl
52.6264354.739055
1 3.9411764705882 3 7.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Hersencentrum Alkmaar, awbz instituut voor begeleiding, ggz en toegepaste hersenwetenschapen. Locatie Alkmaar centrum.

Afspraak maken

Kenmerken

Behandelingen:
Aandachttraining
Adhd
Angsten
Angststoornissen
Arbeidsgerelateerde problematiek
Burn-out
Depressie
Depressiviteit
Diagnostiek
Dwanggedachten
Dyslexie
Eetstoornis
EMDR
Faalangst
Fobie
Gedragsproblemen
Gezinstherapie
Identiteit
Identiteitsproblemen
Intimiteit
Levensfaseproblemen
Lichaamswerk
Mindfulnesstraining
Neerslachtigheid
Ontspanningstechnieken
Ontwikkelingsproblemen
Ontwikkelingsstoornissen
Opvoedingsproblemen
Overspannenheid
Partnerrelatietherapie
Rouwverwerking
Stresscounseling
Stressklachten
Stresstherapie
Therapie
Trauma
Traumaverwerking
Vermoeidheidsklachten
neurofeedback
eeg diagnostiek
neuropsychologische diagnostiek
psychiatrie
medicatie
Kenmerken:
Coaching
Conflictbemiddeling
Eerstelijnspsycholoog
Gezinstherapeut
Groepstherapie
GZ-psycholoog
Mediation
Persoonlijkheidsonderzoek
Psychotherapeut
Reintegratiebegeleiding
Relatietherapeut

Reviews

Plaats een review
|
Psychotherapie en EMDR
Psychotherapie bij Hersencentrum is voor mij prettig geweest. De heer die mij hielp bleek de eigenaar te zijn, toch leuk, dat geeft een laagdrempelig gevoel, niet onpersoonlijk. Dat is overigens ook de sfeer in hun vestiging in Alkmaar, misschien iets té knus maar goed, daar gaat het niet om natuurlijk. Overigens wel 6 werknemers tegengekomen in de wachtkamer (keuken), ik snapte niet helemaal waar ze die huisvesten;-) Ik ben ook geweest in hun pand in Amsterdam, dat is wel een groot verschil qua uitstraling, echter niet qua werknemers, die reizen rond begreep ik. Alkmaar heeft meer de alure van een eenmanspraktijk terwijl Amsterdam meer een instelling lijkt. Afijn, het belangrijkste van alles is natuurlijk de therapie. Ik werd zorgvuldig gemeten met vragenlijsten en uitvoerige tests. De therapie heeft me verder geholpen, dat is voor mij voor het eerst bij een hulpverlener.
Zeer net contact, oog voor detail en er gebeurt veel. Een opmerking tot verbetering van mijn kant werd direct opgepakt. Het is nog wat rommelig her en der maar dat is vaak meer het gevolg van 'werk in uitvoering'. Ik bedoel daarmee dat ze toch veel aanpakken en duidelijk in groei zijn. Dat is niet voor niets, service is goed, bedrijfsfilosofie positief, alles is zo'n beetje bio/fairtrade (ik heb nog nooit eerder bio groene jasmijnthee gezien), snel geholpen, duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid.
Op het moment dat ik voor intake kwam was de timmerman bezig met verbetering. Die blijkt in het weekend en op weekdagen van 20:00-21:00 te klussen gedurende het jaar in hun panden. Op zich fijn dat ik terecht kon (om 8 uur dus!) op die tijd maar het was wat onrustig, ze maken sinds mij opmerking ook geen afspraken meer om die tijd, dat is dus jammer, excuses voor anderen die dit graag zouden willen.
Waardering:
4.0 8.0
|
onderzoek
Ik ben samen met mijn dochter bij Hersencentrum geweest. Allebei hebben we op advies van onze huisarts onderzoek gekregen voor ADD en intelligentie. De sfeer is erg prettig en het is heel fijn dat er zoveel verschillende diciplines aanwezig zijn. Daarom heb ik voor mijn dochter direct een afspraak kunnen maken met hun psychiater om te kijken of ze misschien iets kunnen bereiken met medicatie. Het valt me overigens op dat ze daar terughoudend over zijn, dat is geruststellend.
Goede sfeer in prachtig pand in het centrum van de stad (wij waren in Amsterdam voor het onderzoek). Ik heb niets gemerkt van defecte koffiemachines ;-) het kwam allemaal juist erg professioneel over. Verder vond ik het prettig dat we nog uitgebreider zijn onderzocht dan verwacht, zonder dat we daarvoor meer moesten betalen. De neuropsychologen en psychiater komen deskundig over.
Wij hadden graag in hun locatie in Ouderkerk aan de Amstel het onderzoek gekregen. Maar die locatie bleek voor lange tijd vol te zitten. Wel netjes opgelost zo en qua afstand te doen.
Waardering:
5.0 10.0
|
ervaring psychotherapie voor zoon
psychotherapie voor zoon.
Hersencentrum is een prettige kleinschalige organisatie met aandacht voor de patiënt. Ik ben er voor met voor de tweede keer geweest het afgelopen halfjaar voor mijn tweede zoon. Er is veel veranderd in positieve zin maar er is nog steeds dezelfde persoonlijke sfeer. Het aantal therapeuten is flink toegenomen en dat merk je in het contact. We hebben meer verschillende psychologen gezien die zich met mijn zoon hebben bezig gehouden. Persoonlijk vind ik dat prettig. Zo zie je nog eens iemand. We zijn al met al toch vier maanden wekelijks naar de instelling geweest. De accomodatie is opgeknapt sinds voorgaand bezoek. Ten opzichte van ons voorgaand bezoek was de organisatie duidelijk meer gesmeerd. Er is betere voorlichting over vergoedingen en het is makkelijker om met het centrum in contact te komen.
De koffiemachine was gedurende de helft van het traject stuk. Toch aardige koffie gekregen maar ik was blij toen er weer een bonenmachine was. Het is een kleinigheid maar het maakt het wachten toch prettiger.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Onderdehuid JouwPsycholoog in Alkmaar(7.6/10.0)0.2km
Alkmaar - Juliana van Stolberglaan 2
Je gaat naar een psycholoog als je het mentaal niet goed met je gaat en als mensen om je heen je niet meer kunnen helpen. In principe kun je overal mee komen en is niets vreemd of raar. Jouw persoonlijkheid en de situatie waarin jij zit is uniek. Bij Psychologenpraktijk Onderdehuid helpen we je...meer...
 
 
Psycholoog Alkmaar(8.0/10.0)0.4km
Alkmaar - Kennemerstraatweg 13
Soms herken je jezelf niet meer. Je ervaart klachten en vragen die je hele leven lijken te beheersen. Je wilt veranderen, jezelf onder controle krijgen, maar het lukt je niet. Ik, Rosana Kleinlugtebeld van Psycholoog Alkmaar, help je graag. In mijn praktijk Psycholoog Alkmaar begeleid en help ik...meer...
 
 
Van Til Training & Coaching(7.2/10.0)0.5km
Alkmaar - Rippingstraat 35
 
 
psychologenpraktijk alkmaar(7.6/10.0)0.7km
Alkmaar - Heilooerdijk 42C
 
 
psychologenpraktijk Slooten(7.6/10.0)0.7km
Alkmaar - Heilooerdijk 42c
Ik ben een ervaren GZ-psycholoog werkzaam is bij een grote GGZ-instelling maar ook in mijn eigen eerstelijnspraktijk. Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR....meer...
 
 
Psycholoog Alkmaar - Geeske Wichers(7.6/10.0)1km
Alkmaar - De Vliegerstraat 1 G
Als psycholoog steun en begeleid ik je bij het vinden van oplossingen voor problemen waar je mee zit. Deze problemen zijn heel persoonlijk en voor iedereen anders. Mijn behandeling is daarom persoonlijk en bij iedereen weer anders. Jij als persoon en jouw klachten zijn bepalend voor de richting van...meer...
 
 
Inner Being(8.0/10.0)1km
Alkmaar - Westerweg 368
 
 
Heartlight Consulting International(8.2/10.0)1.2km
Alkmaar - Van Ostadelaan 22
 
 

Plaatsen in de buurt

Akersloot - Bergen Nh - Egmond Aan Zee - Groet - Heemskerk - Heerhugowaard - Koedijk - Krommenie - Schoorl - Uitgeest
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact