Zoeken rond postcode

Denters Praktijk voor Psychologie

Denters Praktijk voor Psychologie

8.5 / 10.0
(18 stemmen)
Leyenbroekerweg 62
6132CG Sittard
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0620406026
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@denterspsychologiesittard.nl
50.9937925.871443
18 4.2689938398357 25 8.5
Gemiddelde waardering uit 18 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Kleinschalige praktijk voor behandeling en begeleiding van jongeren en volwassenen. Hulp wordt geboden aan individuen, partners, gezinnen en groepen.

Specifieke aandacht voor psychosociale problematiek rondom kanker en chronisch somatische ziekte. Hulp voor de persoon zelf, voor hun partner, kinderen, naasten en nabestaanden.

MIJN KRACHT EN PASSIE
"mensen bij hun kracht brengen zodat er perspectief ontstaat en blijft"

Kenmerken

Behandelingen:
Ademhalingsoefeningen
Angsten
Angststoornissen
Assertiviteit
Assertiviteitstraining
Burn-out
Communicatieproblemen
Depressiviteit
EMDR
Faalangst
Gedragsverandering
Identiteit
Identiteitsproblemen
Levensfaseproblemen
Lichaamsbewustzijn
Lichaamswerk
Minderwaardigheidsgevoelens
Ontspanningstechnieken
Partnerrelatietherapie
Reintegratie
Relatieproblemen
Relatietherapie
Rouwverwerking
Spanningsklachten
Stemmingsklachten
Stressklachten
Studieproblemen
Begeleiding bij psychosociale problematiek rondom kanker en chronisch somatische ziekte
Relatietherapie vgls EFT model (Emotionally Focused Therapy for Couples)
Zingeving
Kenmerken:
Beroepsvereniging
Coaching
Mediation
Praktijk
Psycholoog
Reintegratiebegeleiding
Relatietherapeut
Teamcoaching

Reviews

Plaats een review
|
Goede psychologe m.b.t. burn-out
Wegens een burn-out op werkgebied en privégebied ben ik terecht gekomen bij Marianne.
Ze luister goed en geeft goede feed-back. Je kunt alles bij haar kwijt en heeft overal iets voor. Veel goede oefeningen en leerstof. Ze weet precies wat je nodig hebt. Ze wist precies waarover ik had.
Zijn er niet. Super goede psychologen. Voor iedereen aan te raden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer aardige en respectvolle psychologe
Het ging een tijdje helemaal niet goed met mij maar door Marianne ben ik er helemaal bovenop gekomen. Ze heeft mij erg goed geholpen.
Ze luistert aandachtig, is resepectvol en toont ook echt interesse!
N.V.T
Waardering:
5.0 10.0
|
paniekaanval en gebeurtenissen uit mijn verleden aanpakken.
Vandaag is 2-1-2018 en ik was bezig met mevr. M. Denters sinds novemeber 2016. Ik heb haar zelf op internet gezocht en het klikte meteen na ons eerste gesprekje. ik was toen in 2015 begonnen met een HBO opleiding en daarna gestopt omdat ik paniekaanval kreeg tijdens mondelingpresentatie en schriftelijktoetsen. Daarna in 2016 was ik weer een andere HBO gaan begonnen en kreeg weer hetzelfde paniekaanval (angst) dus ik heb besloten om naar een psycholoog te gaan voor mijn paniekaanval onder controle te kregen. Mevr. Denster heeft mij heel goed geholpen met mijn angst en paniekaanval en ik zag meteen dat het heel goed op school ging omdat ik nu al mijn vakken met een voldoende behaald.ik heb heelveel technieken geleerd hoe ik mijn angst/paniekaanval onder controle kan krijgen en dat ik tot rust kan komen. Mevr Densters had mij ook geholpen met gebeurtenissen uit mijn verleden doormiddel van EMDR te doen en ook anderen technieken. Doormiddel van EMDR te doen voel ik nu rust en ontspannen waardoor ik mijn verleden kan los laten. ik moet zeggen dat sinds ik begonnen ben met de behandeling ziet ik heelveel verbetering ook mijn gezondheid is verbeterd. mevr. Denters is een heel goede psycholoog, een echte aanrader. Doorin behandeling te gaan bij Mver. Denters voel ik me nu beter en energierijk voor het toekomst. mevr. Denters heel erg bedankt voor jou goede ondersteuning.
Mevr. Denter luistert heel goed naar je verhaal en geeft verschillende techniek die je kan toepassen in jou situatie, zij heeft een openhouding waardoor ik mezelf kan zijn.
N.V.T
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig.
Mevr denters. Heeft mij weer laten geloven in mezelf en in andere. Toen ik kwam was ik net 22 jaar geworden. En heel onzeker. Zij heeft me laten zien dat ik mooi ven zoals ik ben en veel sterker ben dan ik zelf ooit had kunnen geloven. Ik wil mevr denters bedanken dat ik door haar hulp mijn leven weer kleur heb kunnen geven en ik raad het dan ook iedereen aan jong en oud om gewoon te gaan. En niet te schamen dat je bij psycholoog zit. Het is alleen maar goed je gaat je leven verbeteren. En denk aan jezelf en niet aan wat andere zeggen.
Ze is gewoon super.
Zijn er niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede ondersteuning en hulp
Ik ben terecht gekomen bij Marianne via de praktijkondersteuner van de huisarts. Ik had veel verdriet wegens het verlies van het contact met mijn ouders, dat verlopen is op een zeer onprettige manier. Ik wilde goede hulp en ondersteuning bij het verwerken van dit verdriet omdat ik bang was te veranderen van een positief ingestelde persoon in een verbitterde vrouw. En dat wou ik voor mijzelf niet, en al helemaal niet voor mijn dochter. Na een periode van wekelijkse sessies met Marianne waarin ik mijn gevoel kwijt kon, en zij goed luisterde maar ook echte handreikingen deed, manieren aandroeg om ermee om te gaan en een klein aantal EMDR sessies is de frequentie langzaam teruggeschroefd. Ik heb er veel baat bij gehad. Marianne kan open luisteren zonder te oordelen, heeft veel begrip en geeft veel steun, maar spiegelt en confronteert ook waar nodig. Ik ben haar dankbaar omdat ik binnenkwam met een alles in de weg zittende pijn, veel twijfels en onzekerheden en de therapie nu heb afgesloten als een positieve en sterkte vrouw die zich weer capabel voelt om de toekomst aan te kunnen.
Zoals boven benoemd; een kundig en warm mens. Deze combinatie maakt het een goede psychologe!
ze mag misschien soms wat strenger zijn want mijn huiswerk ( thuis zaken uitwerken- voorbereiden) heb ik toch echt vaak niet gedaan.. en misschien had ik er nog meer aan kunnen hebben als ik dit wel consequenter had gedaan. Maar dat is meer eigen verantwoordelijkheid.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede psycholoog, voor zowel verwerking van gebeurtenissen in het verleden als voor relatieproblemen
Initieel alleen bij mw. Denters terecht gekomen in verband met het verwerken van bepaalde gebeurtenissen in het verleden. Hierin een duidelijke stappenplan opgesteld en elk 'probleem' één voor één aangepakt. Door haar open, eerlijke, serieuze, vertrouwde en luisterende houding volledig mezelf kunnen zijn en aan mezelf kunnen werken. Vervolgens samen met mijn partner bij haar terecht gekomen. Om ook een beeld van hem als persoon te krijgen, heeft ook hij eerst 2 prive sessies gehad. Vervolgens samen om een vicieuze cirkel waar we in zaten te doorbreken. Dit is bij ons zo goed gegaan dat we al snel, doormiddel van EFT, onze draad weer helemaal hebben opgepakt. Ze luistert altijd objectief en staat open voor beide meningen en personen.
Open, begripvol, luisterend. Stelt je op je gemak. Structurele en duidelijk aanpak, waarbij je dmv 'huiswerk', zelf achter de oplossing komt.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
een super psychologe !!!
Zomer 2015 gekrenkt, geen zelfvertrouwen meer, verlaten van 1 of andere dag, bedrogen en belogen. Bij Marianne in therapie gegaan; professioneel, warm, geeft rust, laat je zelf inzien hoe je in het leven/relatie staat, geeft vertrouwen terug, sterker geworden, veel tips en oefeningen gekregen die je gedurende je hele leven kan gebruiken. Marianne, bedankt!!
Waardering:
5.0 10.0
|
oprechtheid
Met burn-out klachten kwam ik terecht bij Marianne. Bij de intake voelde ik me gelijk op mijn gemak, gehoord en was ik blij dat ik de regie even uit handen kon geven aan een specialist die me verder zou helpen.
De oprechtheid en het niet veroordeeld worden maken dat je je snel vertrouwd voelt om echt aan de slag te gaan. Confronterend maar liefdevolle begeleiding op weg naar jezelf. Sterkste vind ik wel dat Marianne duidelijk is en aangeeft waar het op staat. Ik ben dankbaar voor deze ontmoeting en ben blij dat ik weer straal en snel voel als ik dreig te vervallen in oude patronen. Door handvaten mee te hebben gekregen lukt het mij om te genieten, op tijd mijn grenzen aan te geven en mijn mooiste leven te leven.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Professionele psychologe, een echte aanrader in alle opzichten
Mevr, Denters heeft mij prima geholpen met het verwerken van het verlies van mijn moeder en het loslaten van mijn dochter die niet meer thuis woont. Ik had er veel moeite mee omdat zij 140 km van ons vandaan woont. Ook andere problemen die ik niet wil noemen lost ze met een bepaalde therapie op! Ze helpt je prima!
Perfecte begeleiding in alle opzichten.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
fijne gesprekken!
Rustgevend, duidelijk, begripvol, meedenkend, kan goed luisteren, precies wat ik nodig had om de chaos in mijn hoofd en in mijn leven weer te ordenen en onder controle te krijgen. Fijne ervaring, fijne gesprekken, veel geleerd over mezelf en hoe ik voor mezelf kan zorgen. Chapeau!
aanzetten tot zelfwerkzaamheid waardoor je het eigenlijk zelf doet, goed voor zelfvertrouwen
niks te melden!
Waardering:
5.0 10.0
|
Relatieproblemen volgens EFT
Wegens relatieproblemen hebben wij bij Marianne relatietherapie gevolgd volgens de EFT methode. Hierdoor én door Marianne zijn wij weer op het rechte pad gekomen. Dit heeft ons nieuwe inzichten in onze relatie gebracht. Tevens hebben we handvaten mee gekregen voor de toekomst. We hebben veel aan haar te danken, nogmaals bedankt voor alles!
Prettige begeleiding bij het herstel van onze relatie in een huiselijke sfeer. Wij voelden ons bij Marianne op ons gemak en vertrouwd.
Geen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Traumaverwerking
Marianne heeft mij enorm geholpen met het verwerken van een traumatische ervaring met behulp van EMDR therapie. Ook ben ik tot nieuwe inzichten gekomen over mijzelf en mijn gezin. Super bedankt.
doelgericht werken laat je jezelf "ontdekken" en ook aan je minder ontwikkelde eigenschappen werken gelijkwaardige gesprekspartner / luisterend oor / open communicatie goede EMDR therapeute
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne psychologe
Mevrouw Denters is een hele fijne persoon om mee te praten. Hetgeen ik vooral nodig had. Zij bleek een onafhankelijk luisterend oor. Ze stelt je meteen op je gemak. Ze heeft me doen inzien dat je echt alleen zelf je eigen leven kunt veranderen, dat je goed voor jezelf moet zorgen en dat een keertje nee zeggen echt niet erg is. Ze heeft me geleerd om niet altijd te hoge verwachtingen te hebben en zaken realistisch te bekijken. Hierdoor voel ik mij nu grotendeels stukken beter.
Bedankt voor je warmte en steun
n.v.t.
Waardering:
4.0 8.0
|
Heel goede psycholoog.
Ik heb een tijdje bij mw. Denters gelopen met verschillende klachten, Ze Heeft Stuk voor stuk mijn klachten aangepakt en me weer helemaal op het goede pad kunnen zetten. Heb vanaf het begin al een goed gevoel gehad.
Ze is heel begripvol. Weet problemen goed op te lossen. Ze luistert goed naar wat je zegt
niet van toepassing.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heimwee
Ik zag er tegenop om met school op reis te gaan. Op de lagere school vond ik het eindkamp niet echt leuk, vooral het slapen op een vreemde plek vond ik niet prettig.
Ik vond mevrouw Denthers erg prettig in de omgang. Ik voelde me vrij om alles met haar te bespreken. Ze stelde me goed op mijn gemak, ook door af en toe een grapje te maken. Ze heeft me goed geholpen. Ik ben zonder problemen naar Berlijn kunnen gaan en heb erg van de reis genoten. We hebben veel plezier gehad. Bedankt voor alle goede tips.
Waardering:
5.0 10.0
|
Een erg goede psychologe!!!
Marianne heeft mij erg goed geholpen.Zij wist precies waar het probleem zat,en hier is aan gewerkt. Al eerder bij andere therapeuten geweest,maar nooit is het goede aangepakt! Ook voel je je gelijk op je gemak bij haar,heel gerustellend. Een dik half jaar hulp gehad,en nu ben ik klaar.Ik voel mij een ander mens nu.Ik zou anderen haar echt aanraden!!!
Zeer aardig,rustig,luisterd heel goed,goede methodes,ook echt aanpakken.
Geen!!!
Waardering:
4.0 8.0
|
Integer en professioneel
Ik ben bij mw. Denters gekomen nadat ik al een tijdje met burnout klachten thuis zat. Na mate de gesprekken zich vorderen bleek dat ik aan de gesprekken en handreikingen van mw. Denters niet genoeg waren omdat ik last kreeg van psychoses en wanen. In overleg met mijn huisarts en met mw. Denters is de tweede lijn ingeschakeld. Mw. Denters heeft er voor gezorgd dat ik met de groots mogelijke urgentie in het ziekenhuis terecht kon. Ze heeft mijn dossier pas gesloten totdat ik goed was overgedragen aan de tweedelijns ggz. Marianne, bedankt voor je goede zorg!
Een fijne gesprekspartner waarbij je je snel op je gemak voelt. Weet snel de oorzaak van het probleem te ontrafelen. Ze weet ook wanneer het probleem door haar niet op te lossen valt en voert dan overleg met anderen zoals in mijn geval de huisarts. Ze laat je pas los als je je op je gemak voelt bij de andere hulpverlener.
nvt.
Waardering:
5.0 10.0
|
Grenzen verlegen
Ik kwam een jaar geleden bij marianne ,het klikte meteen ik kwam bij haar omdat ik in de put zat om mijn kinderen maar ook ivb met mijn werk ,,grenzen verleggen ,nou dat heb ik geleerd bij marianne leren nee te zeggen wat heel moeilijk was voor mij ,maar ik heb het gedaan en het voelt goed ,,,,,Ik vond altijd dat als je ja zei iedereen je aardig vondt het tegendeel is het leer nee zeggen dan krijg je meer waardering van andere en je voelt je goed .Nee het was zeker niet makelijk maar Marianne heeft me daar bij zo goed geholpen ,en nog ,kan nog niet helemaal zonder haar
Je voelt je thuis bij Marianne en dat geeft een heel goed gevoel ,dat je ook serius genomen wordt ,dat is gewoon geweldig ,............wil iedereen die een psygoloog nodig heeft ,....Marianne aanraden ,...Dank je wel voor al je steun, maar ik heb je nog af en toe nodig
?????????zou het niet weten
Waardering:
5.0 10.0
|
zeer prettige psychologe, direct vertrouwd
Ik kwam bij mw Denters ivm problemen op het werk. Ivm ongewenst gedrag dat ik ervaarde van een collega. Vanaf het eerste moment had ik een vertrouwd gevoel, ik kon met alles bij haar terecht en nooit werd iets vreemd gevonden.
Ze heeft me door een zeer heftige periode geholpen, zodat ik me nu niet alleen op mijn werk maar me ook op het persoonlijke vlak beter in mijn vel voel.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Vanaf 2009 als oncologisch (borstkanker) patiënt voor psychologische hulp bij mevr. Denters gekomen.
Nadat bij mij voor de 2e keer borstkanker werd ontdekt zag ik het na een hele reeks behandelingen en operaties niet meer zo zitten. Voelde mij een last voor het gezin en maatschappy, serieuze gedachten over niet meer willen leven was al een dagelijkse gedachte geworden. Na gesprek met huisarts verwezen naar Festina-Lente alwaar ik als psychologe mevr. Denters toegewezen kreeg.
Ik voel me niet zo snel op mijn gemak bij iemand. Ik praat wel makkelijk maar bij mij moet men tussen de regels kunnen lezen. Hierin is zij heel goed geweest waardoor ik me durfde open te stellen. Ik kon ook aangeven dat er dingen zijn waar ik absoluut niet over wilde praten, dit heeft zij ook altijd gerespecteerd. Ik geniet weer en ben weer mijn nuchtere ik. Nu praten we over toekomst en realistisch zijn. Ik ga niet meer zo vaak, het is meer om te evalueren en praten over anderen waar ik mij om bekommer. Ook hierin geeft zij goed advies zodat wij als gezin hier niet onszelf in verliezen.
Denkt te weinig aan zichzelf, je kunt (op uitzonderingen na) altijd contact met haar opnemen als het nodig is.
Waardering:
5.0 10.0
|
Burn-out
Afgelopen jaar tegen een burn-out aangelopen. Op advies van mijn huisarts heeft hij me door verwezen naar Mevr, Denters. De veranderingen op mijn werk en conflicten hadden de greep op me. Ik kon niet meer goed functioneren en nam veel problemen mee naar huis.Ik voelde me op dat moment totaal uitgeput van alles en had nergens meer zin in. Gelukkig kon ik vlug terecht bij Mevr, Denters.
Zij heeft me vanaf het eerste gesprek op mijn gemak laten voelen. Ze zorgde ervoor dat ik meer tijd voor mezelf nam en mijn gezin. Ze is een goed luisterend oor voor alles wat ik te vertellen had, en stelde me telkens weer op mijn gemak. Nadat de sessies voorderde leerde ik mezelf opnieuw kennen door haar manier van aanpak. Ik vondt haar manier van behandeling uniek, omdat ik in een vrij korte periode weer zin had om iets te ondernemen. Inmiddels ruim een half jaar weer aan het werk, en moet zeggen dat ik nu wat anders tegen dingen aankijk op het werk. Ik ga veel relaxer naar werk en weet nu dankzij Mevr, Denters behandelingen wat mijn grenzen zijn en hoe ik ermee moet omgaan, om niet weer terug te vallen. Bedankt dat je mijn zelfvertrouwen weer hebt teruggegeven. Groet John
N.V.T
Waardering:
5.0 10.0
|
mensenkennis
Vorig jaar geregeld dij mevr. Denters geweest. Had meteen 'een goed gevoel'bij haar. Ik ben niet zo'n prater maar bij haar voelde ik mij meteen op mijn gemak.Mijn zoon is ook een aantal keren meegeweest en voelde zich zo goed bij haar dat hij nu ook alleen bij haar terug wilt gaan. Zij pakt problemen ontzettend goed aan en heeft veel mensenkennis.
Waardering:
5.0 10.0
|
relatieproblemen
Ik zat vast in een patroon van leven dat ik moest doorbreken.Na een relatie van 28 jaar gekenmerkt door drank en drugs misbruik van mijn partner,heb ik de stap genomen en profesionele hulp gezocht.Marian geeft je meteen een rustig en fijn gevoel, in onze gesprekken leerde zij mij beter naar mezelf te luisteren.Hierdoor begreep ik wat mijn zwakke en sterke punten waren.Zij heeft mij handvaten aangerijkt waardoor ik dit patroon heb kunnen doorbreken en waardoor ik sterker ben geworden.
Marian bedankt voor je warmte en steun die ik op dat moment heel hard nodig had.
n.v.t
Waardering:
5.0 10.0
|
paniek aanvallen
afgelopen voorjaar kon ik van wegen duizeligheids klachten niet meer normaal funcktioneren, mijn huisarts heeft mij meteen doorverwezen naar Mevr.M.Denters. deze klachten bleken echter paniek aanvallen te zijn, ik kon mijn beroep als glazen wasser hierdoor niet meer uitvoeren, en autorijden durfde ik ook niet meer te doen. mevr. Denters heeft mij heel goed geleerd hoe ik met deze klachten moet omgaan door middel van diversen oefeningen. naar een aantal behandelingen had ik die oefeningen zo goed onder de knie dat ik het zelfs aan durfde om een wandeltocht van 1300km te maken. mevr. Denters heeft dit gewoon mogelijk gemaakt voor mij, ik ben er zelfs zo sterk uitgekomen dat ik mijn beroep als glazenwasser weer heb kunnen hervatten, wellis waar bij een andere werkgever. mevr. Denters mijn dank hier voor, zonder u had ik dit nooit kunnen te berijken.
Mevr. Denters is een vertrouwens persoon waar je je meteen op je gemak bij voelt, en ze luisterd ook echt naar je ze neemt je serieus.
Minpunten heb ik zelf niet kunnen ontdekken.
Waardering:
4.0 8.0
Waardering:
0.0 0.0
|
Geweldige psychologe, een aanrader
6-10-'10 zag ik het wegens kerkmisbruik helemaal niet meer zitten. Mijn huisarts heeft me onmiddellijk doorgestuurd naar Mevr.M.Denters. Na enkele dagen kon ik reeds bij haar terecht. Het klikte meteen wat voor MIJ heel belangrijk is/was. Eindelijk iemand die me begreep. Aan wie ik alles kwijt kon
Ze kan luisteren, is geduldig, geeft je vertrouwen, pept je weer op. Maar zegt het ook als IK ongelijk heb. In mijn moeilijkste tijd waarin ik het helemaal niet meer zag zitten, er zelfs tussenuit wilde, heeft zij alle tijd voor mij genomen. Steeds kon ik terecht als ik het nodig vond.Zij heeft mij in een jaar tijd dáár gebracht waar ik altijd wilde zijn. Ik geloof weer in mezelf. Durf ook eens nee te zeggen, ook al vinden anderen dat niet leuk omdat ze dat niet gewend zijn.Ben daardoor ook "vrienden"kwijtgeraakt, maar die mis ik niet.Kom voor mezelf op. En dat alles heeft ZIJ teweeg gebracht. Gisteren 10-11-11 heb ik weer een sessie gehad, want dat heb ik wel nog steeds nodig. Als ik bij haar kom voelt het als vriendinnen. Verrtrouwelijk en vertrouwen heb ik in haar. Ook al moet ik naar Sittard, ik zou haar overal volgen.IK kan dan ook iedereen aanraden die een psycholoog nodig heeft contact met haar op te nemen. Marianne bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, daardoor kan ik nu trots zijn op hetgene wat ik allemaal presteer!! Jij geeft mij moed!! Bedankt!! Voor nu en in de toekomst, want ik heb je nog steeds nodig!!!
?????????????????????? n.v.t.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Drs. A.M.A. Groot, zenuwarts(7.2/10.0)0.5km
Sittard - Ross van Lenneplaan 23
 
 
HSK Sittard(8.0/10.0)0.6km
Sittard - Leyenbroekerweg 111
 
 
Psycholoog Sittard(7.6/10.0)0.9km
Sittard - Steenweg 38
In mijn praktijk kun je snel terecht voor therapie, coaching en relatietherapie....meer...
 
 
Coachcreate - coaching en begeleiding(8.0/10.0)2.2km
Sittard - Wehrerweg 221
 
 
Qualitytime- Chantal(7.6/10.0)2.5km
Sittard - Biddlestraat 6
U kunt bij QualityTime terecht voor al uw levensvragen zoals; Life caching, relatiecoaching, ouderschapcoaching, coaching van financiën, coaching van angst en stress. U kunt vrijblijvend een gratis intake gesprek aanvragen....meer...
 
 
Praktijk Voor Psychotherapie van Mulken(7.4/10.0)2.8km
Limbricht - Nelson Mandelastraat 25
 
 
ALOM complementaire 1elijns GGZ & personal coaching(7.6/10.0)3.6km
Geleen - Stationsplein 16
ALOM biedt complementaire 1elijns GGZ en personal coaching beide voor bedrijven en particulieren. Consulten worden door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Goede samenwerking met (bedrijfs-) arts en overige behandelende sector....meer...
 
 
Virenze Geleen(7.6/10.0)3.8km
Geleen - Rijksweg Noord 31
 
 

Plaatsen in de buurt

Beek Lb - Brunssum - Geleen - Grevenbicht - Heerlen - Hoensbroek - Koningsbosch - Limbricht - Merkelbeek - Susteren
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact