Zoeken rond postcode

U bevindt zich hier:    
De Spreekkamer

De Spreekkamer

9.8 / 10.0
(16 stemmen)
Kerkenhuis 6
5715BP Lierop
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0611307216
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@despreekkamer.eu
51.4256595.675963
16 4.921686746988 18 9.8
Gemiddelde waardering uit 16 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Vertrouwen en veiligheid staat voor mij op de eerste plaats. Er moet een "click" zijn om tot een fijne samenwerking te komen.
Hoe meer de cliënt zich veilig voelt om open te zijn, hoe effectiever de begeleiding en het resultaat.

Ik werk vanuit mijn hart en voeg hier kennis en ervaring aan toe, dit levert de beste resultaten. Ik heb diverse erkende opleidingen gevolgd. Mijn specialisatie: EMDR, STRESS/BURNOUT, JEUGD- EN RELATIETHERAPIE.

Particulier: voor diverse uiteenlopende problemen, kan ik verschillende technieken toepassen in mijn eigen praktijk die het beste aansluiting vinden bij jou.

Werkgever: trajecten ter ondersteuning van een betere werksfeer, individueel of in groepsverband. Begeleidend of preventief.
Ervaring: Gemeenten en verzekeringsmaatschappijen.

Bofit: via de landelijke organisatie Bofit begeleid ik mensen met burnout en burnoutgerelateerde klachten.

Vergoedingen: via uw aanvullende verzekering, en/of via uw werkgever.
Beroepsvereniging: ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.N.T.

Kenmerken

Behandelingen:
Aandachttraining
Ademhalingsoefeningen
Agressie
Angsten
Angststoornissen
Arbeidsgerelateerde problematiek
Assertiviteit
Assertiviteitstraining
Burn-out
Communicatieproblemen
Concentratieproblemen
Depressie
Depressiviteit
Diagnostiek
Dwanggedachten
EMDR
Faalangst
Fobie
Frustraties
Gedragsproblemen
Gedragstherapie
Gedragsverandering
Gezinstherapie
Hyperactiviteit
Hyperventilatie
Hypnotherapie
Identiteit
Identiteitsproblemen
Intimiteit
Levensfaseproblemen
Lichaamsbewustzijn
Lichaamswerk
Lusteloosheid
Machteloosheid
Meditatie
Minderwaardigheidsgevoelens
Neerslachtigheid
Nervositeit
Ontspanningstechnieken
Ontwikkelingsproblemen
Ontwikkelingsstoornissen
Opvoedingsproblemen
Overspannenheid
Partnerrelatietherapie
Pedagogiek
Persoonlijkheidsstoornissen
Prikkelbaarheid
Reintegratie
Relatieproblemen
Relatietherapie
Rouwverwerking
Rusteloosheid
Slapeloosheid
Spanningsklachten
Stemmingsklachten
Straatvrees
Stresscounseling
Stressklachten
Stresstherapie
Studieproblemen
Therapie
Trauma
Traumaverwerking
Vaardigheidstraining
angst- en paniekstoornissen
burnout
puberteits onbegrip
verlatingsangst
bindingsangst
traumatische ervaringen
verlieservaringen
ik-versterking
post-traumatische-stress-stoornis
Zingeving
Kenmerken:
Awbz
Begeleiding
Beroepsvereniging
Coaching
Conflictbemiddeling
Counselling
Gestalttherapeut
Groepstherapie
Hypnotherapeut
Intakegesprek
Jeugdhulpverlening
Kindertherapeut
Mediation
Ontwikkelingspsychologie
Persoonlijkheidsonderzoek
Praktijk
Psychotherapeut
Psychotherapie
Ptss
Reintegratiebegeleiding
Relatietherapeut
Teamcoaching
Therapeut

Reviews

Plaats een review
|
Goede begeleiding bij zeer zware burn out
Na jaren van werkweken van 70 tot 80 uur ben ik in een zware burn out geraakt. Had naast werk bij mijn werkgever ook een eigen bedrijfje. Op een bepaald moment was ik mijzelf helemaal kwijt. Op aanraden van een vriendin ben ik bij Angelique terecht gekomen. Het heeft een jaar geduurd alvorens ik weer een beetje het gevoel kreeg alles weer aan te kunnen maar dan wel binnen normale werktijden. Consequentie hiervan was dat ik mijn werk bij werkgever heb beëindigd en nu alleen nog eigen bedrijfje heb. Ik heb een super begeleiding van Angelique gehad. Soms super zware sessies, maar dit hoort er bij. Uiteindelijk komt alles weer goed, duurt alleen soms wat lang :-)
Integer, vakbekwaam,
De kaartjes was niet zo mijn ding. Ik denk dat bij ieder kaartje wel een tekst hoort niet op je van toepassing is.
Waardering:
5.0 10.0
|
Top
Een lieve vrouw die écht geïnteresseerd is en je wil helpen. Een warm bad.
Geeft goed inzicht. Ze laat je echt nadenken. Geeft tools waar je altijd op terug kan pakken. Helpt je zoveel ze kan en jij toe laat. Niets is teveel. Een vertrouwd en lieve vrouw met hart voor de mensen. En heerlijk in de bossen achter haar huis.
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Top therapeut - behandeld voor burn out
Angelique is een goede therapeut die de tijd voor je neemt. Ze heeft echte vakkennis en vertaald dat vervolgens in goede leertips. Ze biedt je goede handvatten aan om over je eigen handelen na te denken (reflecteren). Ik heb al diverse hulpverleningstrajecten bewandeld in het verleden met diverse therapeuten... Deze hebben mij nooit echt geholpen. Angelique is iemand die je serieus neemt en je wilt begrijpen zonder een oordeel er over te hebben. Ik heb hele fijne sessies met haar gehad waardoor ik nu stabieler in het leven sta vol positiviteit. Dankjewel Angelique!
Alleen maar lof. Goede therapeut die de tijd voor je neemt en je wilt begrijpen. Hele fijne sessies gehad. Je gaat met een goed gevoel weg en nieuwe handvatten.
Die zijn er NIET!
Waardering:
5.0 10.0
|
Lekker buiten!
Je kent het wel: altijd maar doorgaan, geen tijd voor jezelf nemen. En dan ineens lukt het werken niet meer. Angelique heeft me tijdens de wandelingen vaak een spiegel voorgehouden en duidelijke adviezen gegeven waardoor ik nu weer verder kan.De gesprekken waren warm en respectvol. Het voelde als een cadeautje voor mezelf.
Zeer ervaren met burn-out klachten
Waardering:
5.0 10.0
|
Ik kan me geen betere coach wensen!
Via Bofit ben ik bij de Spreekkamer terecht gekomen wegens stress/burnout klachten. Angelique is een warme, eerlijke vrouw bij wie ik me meteen op m'n gemak voelde. Ze geeft me goede eye-openers en veel ontspanningsoefeningen mee. Haar praktijk is sfeervol ingericht waardoor je een 'ik ben thuis gevoel' ervaart.
Waardering:
5.0 10.0
|
Eye opener
Angelique heeft mij op een andere manier laten kijken naar situaties. Op de juiste momenten de juiste aanpak. Zeer tevreden ben ik
Veelzijdigheid in haar aanpak.
Waardering:
5.0 10.0
|
De Spreekkamer
ben bij Angeliqeu terecht gekomen door mijn AOV verzekering ivm burn-out, voor de meeste mensen wel herkenbaar altijd maar door geen tijd voor jezelf maken wel voor andere, totdat de emmer overloopt. heb inzicht gekregen door hulp van Angeliqeu door aan ,mezelf te werken en de tools die ik van haar kreeg om daar me aan de slag te kunnen, tevreden over haar aanpak,
vakkundig geen vooroordelen . zeer tevreden geeft jezelf vertrouwen terug
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Een warme deken!!
Na jarenlang alleen maar doorgaan en alle signalen die mijn lichaam me gaf negeren, is er toch het moment gekomen dat de emmer is overgelopen en ik in een Burn-Out terecht gekomen ben... In eerste instantie hulp gezocht bij een mediator wat ook haptonomie in haar pakket had, maar daar kwam ik na een half jaar niet meer vooruit. Ik ben ondernemer en dat vraagt toch een ander plan van aanpak dan dat je in loondienst ben, de kar moet blijven rollen dus moet ik die blijven trekken! Via internet ben ik bij Bofit terecht gekomen en wat me daarin vooral aansprak was....naar buiten, want na een half jaar "binnen praten" had ik het daar wel een beetje mee gehad.... Via Bofit kreeg ik Angelique toegewezen als coach en de klik was er voor mij vanaf de 1e minuut! Ik vond en vind een luisterend oor. Op z'n tijd streng waar nodig, maar zeer uitgebreid en duidelijk in plan van aanpak. Tips die ik in mijn werk/bedrijf toe kan passen zijn er volop, maar ook helder in dat je het zelf moet doen maar vooral niet alleen!! Ik ben zeer zeker op de goede weg (die eerlijk is eerlijk voor mij langer is dan ik had gedacht/verwacht) maar alles wat er speelde is aan bod gekomen, ook onderwerpen waar ik niet aan dacht zoals erfelijkheid en karakter en dit werkt zeer verhelderend, alles word duidelijker en overzichtelijker. Zelfs een EMDR sessie gehad, en...het werkt want ik ben van eerst zien dan pas geloven!! Ik heb hier voor de rest van mij leven profijt van, dat weet ik zeker!!
*Eerlijk en spontaan mens wat jou ook zo behandelt *Duidelijk *Helder in plan van aanpak *Streng waar nodig *Schept geen verwachtingen die niet waargemaakt kunnen worden *Grondige aanpak, alles word besproken *Goed advies voor de toekomst
Geen enkel, ik kan zelfs niks verzinnen!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Top coach
Ik ben bij Angelique gekomen met een burn-out via de arbeidsdeskundige. Dit is het beste advies geweest wat ik gekregen heb. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak en kon ik Angelique vertellen wat me werkelijk bezig hield. Zij voelde feilloos aan of we naar buiten moesten het bos in of in haar gezellige "Spreekkamer" de dingen bespreken. Angelique geeft je op een natuurlijke en duidelijke manier inzicht in je patronen en gedachten. Daarbij geeft ze je ook de tools om naar oplossingen of veranderingen te kijken die bij je zelf passen.
Ik heb Angelique ervaren als een professional die werkt met respect voor en vanuit het persoonlijke.
Ik heb geen minpunten ervaren.
Waardering:
5.0 10.0
|
Vertrouwen
In een paar maanden hebben we verschillende methoden en technieken 'doorlopen', maar het bijzondere is dat Angelique tijdens de sessie mij zo goed aanvoelde, dat de keuze voor een bepaalde methode op dat moment werd aangepast. Zo kreeg ik precies wat ik op dat moment nodig had en ging ik telkens weer met een goed gevoel en steeds meer vertrouwen terug de wereld in. Dank je wel!
Top!
Waardering:
5.0 10.0
|
het juiste steuntje in de rug
Nadat mijn relatie was verbroken na 22 jaar, kun je wel zeggen dat ik in een dip zat. Angelique heeft mij geholpen om daaruit te komen. Vooral door mezelf beter te leren kennen (ondanks dat ik dacht dat ik mezelf al behoorlijk goed kende). Maar door mijn gesprekken met haar ben ik mijn patronen gaan herkennen en ze anders gaan beoordelen. Dit gaat allemaal op een hele prettige manier. Wij hebben veel van onze sessies in de bossen gedaan met de hond erbij. Voor mij werkte dat heel goed. Door sessies met haar ben ik me steeds een beetje beter gaan voelen. Angelique bedankt!
Prettige sfeer. Niet beoordelen maar begrijpen. Positief! Het is makkelijk om met Angelique te praten.
niets
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar, vakkundig
Via mijn Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar kwam ik bij Angelique terecht, nadat duidelijk was geworden dat ik in een heftige burnout terecht was gekomen. Op een betrouwbare en vakkundige wijze wist zij de redenen van mijn burnout snel te achterhalen. Sceptisch zeker, toen ik aan het proces begon, maar nu kan ik haar iedereen aanbevelen. De gesprekken met haar leveren je zelfreflectie op en geven je de tools om op een andere manier naar het leven te kijken. De behandeling heeft mij veel gebracht en de status waarin ik terecht ben gekomen, leren accepteren.
Vakkundig, betrouwbaar, enthousiast, zeker niet wollig, geinteresseerd, rustig, levenservaring. Prachtige rustgevende omgeving, welke aan het proces zeker positief bijdraagt.
Kan ze niet bedenken. Zelfs de rode pluche bank heeft aan mijn hernieuwde kijk op het leven bijgedragen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Burn out
de laatste paar jaar kampte ik met onverklaarbare vermoeidheid en lusteloosheid.Een3/4 jaar geleden kwam ik via de verzekering in contact met angelique sinds mijn eerste bezoek voelde ik gelijk dat het een fijn contact is we hebben gesprekken over van alles en dat afgewisseld met lichamelijke oefeningen varieerend v lopen/sporten tot ademhalings oefeningen ze geeft mij wijze les hoe ik het deed en niet meer moet doen in de toekomst. het is een aanrader voor mensen die met het zelfde probleem zitten als ik of er met rond lopen. zoek hulp alleen red je dat niet,burn out is zwaar en slopend. angelique helpt je er door heen om de draad van het leven weer op te pakken.de spreekkamer is een dikke .
Goede sessies fijne coach iemand die je begrijpt
zou er niet een kunnen bedenken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Professionele en prettige begeleiding bij burn-out klachten
Bij het telefonische introductiegesprek voelde ik gelijk een klik o.a. door de mooie, lieve en rustgevende stem van Angelique. Tijdens het kennismakingsgesprek viel vanuit het niets het kwartje over de psychologische reden waarom ik altijd mijn emoties weg at waardoor ik kilo's ben afgevallen en ook op gewicht blijf! Tijdens de eerste paar sessies om van mijn burn-out klachten af te komen werden meteen een hele hoop belangrijke inzichten gegeven op een hele praktische, heldere manier. De sessies vinden afwisselend in het bos achter haar huis plaats, lekker in de buitenlucht, of in haar fijne, feel-good spreekkamer. Ik heb met erg veel plezier mijn behandeling bij haar afgemaakt. Ik kan iedereen aanraden om met Angelique contact op te nemen. De kans is groot dat het klikt. Je wordt op een zeer warme, professionele manier geholpen.
Lieve warme professionele vrouw met fijne stem. Ervaring met burn-out klachten. Zeer mooie locatie aan de rand van het bos. Super lieve hond Cesar.
Kan er geen bedenken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel goed
Ik vond eht intrigerend hoe goed en snel Angelique de kern van het probleem telkens boven water haalde. Ik ben onder de indruk van haar kunnen. het heeft me veel gebracht.
het praktijk-adres ligt wat afgezonderd.
Waardering:
5.0 10.0
|
Top!
Ik kreeg via mijn werk een coach toegewezen. Via kennissen werd mij gewezen op Angelique. Ik heb Angelique leren kennen in een periode in mijn leven waarop ik een keuze moest maken: of doorgaan en accepteren hoe het gaat of veranderen. Angelique heeft mij leren inzien dat ik eigenlijk geen keuze had. Angelique is een lieve, deskundige, toegankelijke vrouw. Haar manier van therapie geven lag mij heel erg. Ik zag mezelf niet in een sofa mijn verhaal vertellen. Het buitenzijn sprak mij erg aan. Ik ben van nature erg gesloten naar vreemden, maar Angelique gaf mij meteen het gevoel dat ik mijn verhaal aan haar kwijt kon, zonder oordeel. Ik heb bij Angelique ook een stuk rouwverwerking onder handen mogen nemen. Erg zwaar, maar uitermate doeltreffend! Ik kan echt iedereen De Spreekkamer aanraden.
Alleen maar lof!
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed omgaan met stress
Ik ben erg tevreden over de hulp van Angelique. Ik verheugde me steeds om naar haar toe te gaan en kwam moe maar voldaan terug van de therapie.
Ze wist meteen bij de eerste sessie heel duidelijk te vinden en verwoorden waar mijn zere plek lag. Ik vond dat erg prettig en meteen vertrouwd. Ik heb binnen een half jaar geleerd hoe ik met mezelf en mijn stress om kan gaan zonder daarbij klachten te hebben.
Waardering:
5.0 10.0
|
De spreek kamer
Ik heb nu een half jaartje bij de Spreekkamer gezeten en ben er zeer tevreden over. Ik heb er EMDR en trauma verwerking gevolgd en er zeer goed mee geholpen. Ik raad daarvoor ook veel mensen aan hierheen te komen die dezelfde problemen hebben.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Psycholoog Someren(8.4/10.0)1.3km
Lierop - Balisboom 24
Kom voor psychotherapie, coaching en relatietherapie in de regio Someren naar mijn praktijk....meer...
 
 
Therapie Helmond(8.8/10.0)1.3km
Lierop - Balisboom 24
In mijn praktijk kun je snel terecht voor therapie, coaching en relatietherapie....meer...
 
 
D'n Hoef(8.2/10.0)2.1km
Lierop - Vaarsehoef 5
 
 
Psychologisch Onderzoek Helmond(8.0/10.0)4.1km
Helmond - Rivierensingel 433
Psychologisch Onderzoek Helmond is gespecialiseerd in capaciteiten- en intelligentieonderzoek bij kinderen en jongeren van 6-16 jaar. Desgewenst kan aanvullend onderzoek gedaan worden gericht op prestatiemotivatie, faalangst, concentratie, persoonlijkheid en sociaal-emotionele ontwikkeling. ...meer...
 
 
Reijnst Coaching & Consultancy(8.0/10.0)4.2km
Helmond - Peeleik 21
Bent u op zoek naar een coach? Iemand die u kan begeleiden in het maken van keuzes, in het vinden van een nieuwe uitdaging of juist even rust en balans? Coaching kan helpen. Mijn naam is Brenda Reijnst, ik ben psycholoog en ik coach mensen en organisaties die veranderingen willen aanbrengen. Mensen...meer...
 
 
praktijk voor relatie- en gezinstherapie may puts(8.4/10.0)4.8km
Asten - Kluisstraat 46
Relatie- en gezinstherapie zijn specifieke vormen van psychotherapie. Tegenwoordig worden relatie- en gezinstherapie ook wel systeemtherapie genoemd. Bij systeemtherapie gaat men er van uit dat klachten of problemen samenhangen met de omgeving, het 'systeem' waarin zij optreden. De omgeving kan een...meer...
 
 
Therapie Someren-Asten(8.2/10.0)4.8km
Ommel - Kluisstraat 46
In mijn praktijk kun je snel terecht voor therapie en relatietherapie....meer...
 
 
Bio Medico(7.4/10.0)5km
Someren - Voorbeemd 24C
 
 

Plaatsen in de buurt

Asten - Bakel - Deurne - Geldrop - Heeze - Helmond - Nuenen - Ommel - Someren - Sterksel
Psycholoog Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor psychologen - Contact